Serveis

Estudi de gravació. Digital & Analògic

L’estudi està equipat amb un sistema digital de reconegut nivell, com és l’Avid ProTools HD 192 Khz, amb totes les possibilitats al vostre abast. També disposa d’un sistema analògic llegendari, l’Otari MX-80 de 24 pistes, una màquina de gravació analògica en cinta de 2” amb una força i un so totalment autèntic i natural. Un atractiu molt especial és la utilització de la Otari MX-80 analògica juntament amb ProTools (Otari&Tools). Tots dos sistemes treballen al mateix temps, i això ens permet de poder escoltar i gestionar alhora tracks analògics i digitals de manera totalment independent, que resulta amè i fascinant.

Mescla de les vostres pistes a l’Estudi Trama

Si després d’haver enregistrat les pistes al vostre estudi voleu fer les mescles a un altre lloc, us podem oferir dues maneres de fer-ho. D’una banda, ho podem fer amb la vostra assistència, supervisant aquesta fase de la producció. I, de l’altre, si el que voleu és tenir una visió externa que reculli els vostres objectius sonors sense participar-hi in situ, podem fer-ho on-line i estar en estret contacte durant tot el procés. Acordarem la forma de transferència d’arxius que desitgeu amb la confiança que el tractament és absolutament confidencial.

Masterització

De la mateixa manera que en l’apartat “Mescla de les vostres pistes”, també podem fer la masterització dels vostres màsters enregistrats i barrejats al vostre estudi. Per a dur-la a terme, us podem oferir dues formes de fer-ho. D’una banda, ho podem fer amb la vostra assistència, supervisant aquesta fase final de la producció. I de l’altra, si el que voleu és tenir una visió externa que reculli els vostres objectius sonors sense participar in situ, podem fer-ho on-line i estar en estret contacte durant tot el procés. Acordarem la forma de transferència d’arxius que desitgeu amb la confiança que el tractament és absolutament confidencial.

Playbacks i bandes sonores a mida

Si ets cantant o instrumentista i necessites tenir una base musical de temes coneguts que s’adapti plenament a les teves qualitats artístiques, t’oferim la possibilitat de fer-ho. Al mercat hi ha múltiples ofertes per al món dels covers i dels playbacks amb resultats diversos. La qüestió, per a nosaltres, és que puguem personalitzar els teus temes, de manera que puguin tenir la mateixa sonoritat que tenen d’origen. I, per a completar la gravació, t’oferim la possibilitat d’enregistrar la teva veu o instrument a sobre del playback realitzat perquè puguis tenir un disc propi amb el que poder presentar el teu treball al públic. També fem bandes sonores per a esdeveniments especials i muntatges musicals a mida.

Unitat mòbil de 24 pistes de gravació per a esdeveniments en directe

Disposem d’un sistema mòbil d’enregistrament de 24 pistes per a la presa d’àudio en concerts en directe, audicions d’orquestra o banda simfònica, escoles de música, sessions al local d’assaig de grups i orquestres, corals de gospel o de línia clàssica i qualsevol tipus d’actes com celebracions especials en festes populars i d’altres. Un cop hem enregistrat el so, es transfereix a l’estudi i fem la mescla del projecte realitzat, tenint en compte les directrius del director o responsable de l’entitat o grup. El servei que oferim és complet i inclou muntatge de microfonia, equip de gravació de 24 pistes, personal tècnic, transport, etc., així com el control previ a l’esdeveniment. És un sistema ideal per a enregistrar discos en directe que després sortiran al mercat com a productes fets «en viu i en directe». Alguns dels grups o entitats que han gravat el seu disc en aquest format han estat, per exemple, Teoria del Taburete, Munu, Nada Que Ver, Banda de Música de Benissanet, 25è Aniversari de l’Himne de Riba-Roja, Lo Fardell Patxetí, The Phantom of the opera amb tres corals diferents i orquestra, Concert d’Homenatge a Alfredo Calonge (Los Negativos) a la Sala Apolo de Barcelona...

Producció musical

En el terreny artístic, Enric Lindo ha realitzat molts treballs amb artistes i entitats que han optat pels seus serveis com a productor musical i d’àudio. La confiança i complicitat són els valors més importants perquè un projecte comenci i acabi amb èxit. Programant una bona preparació artística i tècnica amb les idees que l’artista té projectades, l’Enric sempre treballa amb l’objectiu que la interpretació i el so, defineixin clarament el segell i la personalitat de l’artista i que l’obra soni com aquest se l’havia imaginat. Grups i solistes com ara Gums, Paton Soler, Los Negativos, Nasil Cast, Teoria del Taburete, Margot, Alaire, Gospel Sentits, Munu, Nada que ver, Goldfinger & The Mushpotatoes, Jan and The Electric Poets, Darwin, Els Gansos, Ansia de Color, Proscritos, Primavera Negra, Split Cameras, El Amigo Americano, Ramón Vizio, Jordi Torrent, Ciudad sin Nombre, La Banda Trapera del Río, Stik-Suant, Enric Cabreta, Manel Barea, Banda Simfònica de Badalona, Paul Berry, Muyayo Rif, Elvis Montana y Los Inmortales, Vizio, CafeSoul, Budellam, Raul Pulido, Rosas Rojas, Rovell d’ou, Lleida Carrinclona, Agua Bendita, Muntatge musical amb bandes sonores i arranjaments per a la Cavalcada de Reis 2014 a Badalona, The Phantom of the Opera o Freddy Nois, entre d’altres, li han confiat els seus projectes.

Mescla en directe & Tècnic de so en viu P.A.

Com a tècnic de so en viu, l’Enric col-labora i ha treballat amb grups i artistes com Tràfic (els primers onze anys), Banda Simfònica de Badalona, Gospel Sentits, La Ruta, Gospel Vallès, Bambú Orquestra, La Glamour, La Privada Orquestra, Associació de la Guitarra de Badalona (Daekun Jang/Juan Ramón Caro), Gums, Los Negativos, Duble Buble, Acic Circuit Acústic, Hotel Cochambre, Ramón Vizio, Allioli Orquestra o Azucarillo Kings, entre d’altres.