Enric Lindo

Enric Lindo

Producció musical

Estudi Trama

Estudi Trama

Estudi d'enregistrament d'àudio (des de 1988)

Presentació

Agraïm la vostra visita i us donem la benvinguda al nostre web, on podrem contactar i tractar la informació que més us interessi per als vostres projectes i treballs artístics.
L’Estudi Trama és un espai càlid i acollidor on et pots trobar com a casa, i al mateix temps, com una autèntica continuació del teu estudi personal.
Està ben comunicat, tant per autopista com amb transport públic, i es troba en un barri entranyable, com és el Dalt la Vila de la ciutat de Badalona, un lloc autèntic on sentir-se còmode per a dur a terme la vostra producció en un ambient agradable.
Va ser inaugurat l’1 de febrer de 1988, i estem orgullosos de continuar fent música i plasmar les idees sonores que teniu pensades perquè es facin realitat.
Salutacions.

amunt

Què fem

Al marge d’equipaments tècnics i instal-lacions a l’estudi, el que fem és cuidar el vostre projecte amb una implicació total.
Des de la primera reunió que realitzem per a parlar dels detalls de la producció, fins que s’escolta la vostra música al carrer, estem pendents que el resultat sigui exactament el desitjat.
Sens dubte, pensem que la confiança és el tresor més important que sempre hem ofert i que forma part de la nostra filosofia de treball. Hem de dir també que agraïm tants anys d’experiència compartida amb tots vosaltres.
Tant si és una producció a l’estudi, una gravació mòbil o una mescla de l’Enric Lindo com a tècnic de so en directe, el control i la previsió tècnica són el més important per a garantir que els vostres projectes es realitzin amb èxit i que les idees projectades es puguin escoltar amb total definició.

amunt

On som Mapa i entorn

amunt